Относно загубата от 31 млн. медикът отбеляза, че тя е трупана

...
Относно загубата от 31 млн. медикът отбеляза, че тя е трупана
Коментари Харесай

Отстраненият директор на Пирогов: Откакто съм поел болницата, тя е на печалба

Относно загубата от 31 млн. медикът означи, че тя е трупана в продължение на 23 години, когато той не е работил в " Пирогов ".

" Блазня се от мисълта, че през тези 23 години съм бил толкоз значим за " Пирогов " и да нося отговорността за насъбраните загуби, само че това не е по този начин - аз просто не съм бил в " Пирогов ". Така че тези 31 млн., за които приказва министърът, са насъбрани загуби за 23 години. Това, което приказва за 6-те милиона - това е загубата за 2022 година, в която моята работа към момента няма принос. И тук не усещам виновност ", акцентира Валентин Димитров.

И добави, че е поел болничното заведение с 5 милиона и 200 хиляди заработено, а единствено за година и половина служителите на лечебното заведение  " с труда си подвигнаха заработката на " Пирогов " на 10 милиона, което дава успокоение ".

" Така че, когато някой атакува и наскърбява " Пирогов ", той наскърбява чиновниците, които избавят човешки животи, хората в бели престилки. Ние не сме нарушители. Аз съм тук, с цел да управлявам процеси, а не да правя закононарушения ", безапелационен беше отстраненият шеф.

Д-р Димитров разгласи, че е изпратил молба към и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов прокуратурата да влезе в болничното заведение и да го ревизира. Той изясни още, че не е бил викан в здравното министерство.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР